Prachtige boeketten (voorproefje)

12 November, 2010
by Hetty

Gisteren hebben we een gezellige mini tweetup gehad bij mij thuis met Sibbeldientje en Berthine. De dames kwamen in de loop van de ochtend en namen allebei en prachtige bos bloemen mee. Tja dat vraagt om foto’s natuurlijk. Vanmorgen ben ik er mee aan de slag gegaan en Peter die dat allemaal eens aankeek heeft mij gevraagd er een blogje over te posten op zijn (onze) site dus. Dat wil ik natuurlijk met alle plezier doen. Dat betekent dat ik hier niet al mijn kruit kan verschieten.;) Maar ik kan het natuurlijk niet laten om alvast enkele voorproefjes te laten zien en we mogen jullie natuurlijk morgen op Moor Fotografie ontmoeten voor het volledige verhaal met nog meer foto’s.

How counterfeit remedies end up in our public health system

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*