Nieuw jaar, Nieuwe start

5 January, 2012
by Hetty

Na een pauze van bijna een maand gaan we weer van start in een nieuw jaar. Maar niet voordat ik iedereen van deze plaats eerst een voorspoedig nieuw jaar heb toegewenst. Er zijn er die ik irl dat heb gedaan, anderen via twitter, facebook of hyves, hier nu dus voor degenen die dat gemist hebben.

Het jaar begint hier in huize van Veen met (nog steeds) 2 zieken. Adriëtte en ik zijn nog steeds herstellende van een verwaarloosde pfeiffer en krijgen zo dus een soort van levensles ‘luisteren naar je eigen lijf’. Verder zijn er na een moeilijk jaar ook hele mooie momenten om op terug te kijken.

Peter en ik zijn nu bijna anderhalf jaar fulltime bezig met ons bedrijf Moor Fotografie. Moeilijk, omdat het in deze tijd niet mee valt om een nieuw inkomen te creëren. Maar ook mooi en waardevol, omdat we hebben mogen zien dat God van ons af wist. Op de momenten dat wij het niet meer zagen gaf Hij ons wat we nodig hadden. Veel momenten van twijfel zijn er geweest, maar er mochten ook momenten zijn waarin we bevestiging zagen van wat Hij ons beloofd heeft.

We mochten in het afgelopen jaar kennis maken met wat inmiddels onze huisvriend en coach is geworden. Leo heeft vanaf het begin altijd in ons geloofd en is onze steun en toeverlaat geworden. Daarnaast heb ik via twitter hele lieve mensen ‘ontmoet’ waarvan enkelen ook irl. Ook zij zijn in lastige tijden een enorme steun voor ons geweest (de mensen zelf weten de dingen te noemen dus ga ik hier niet verder over uitweiden). Maar wees gerust, niet alles gaat hier via de media hoor, ook in het afgelopen jaar heb ik mensen ontmoet die ik in alle voorzichtigheid vriendinnen wil noemen. De insiders weten hoe moeilijk ik mensen tot vrienden reken, meestal heb ik heb over kennissen ;). Naast de Heere wil ik al deze mensen graag bedanken voor alles in het afgelopen jaar.

Zo als ik al schreef een nieuw jaar een nieuwe start. Een flinke adempauze na een jaarlang consequent posten en we beginnen weer met goede moed. Niet meer zoals voorheen 6 blogposten in de week maaar toch wil in een aantal keren per week hier weer dingen plaatsen in de vorm van foto’s, gedichten of een persoonlijk blog. Inmiddels ben ik ook begonnen met een wekelijkse blogpost op www.moorfotografie.nl Gisteren is daar de eerste post van verschenen. Het blogpostje knutselwerkje op Maandag is inmiddels verdwenen en zal worden opgevuld door ook een knutselwerk, maar dan nét iets anders. En ook de vergeten foto zal niet wekelijks meer gepost worden. Verder blijft het allemaal nog even verrassing. Kom dus geregeld mijn site bezoeken als je op de hoogte wilt blijven en vergeet ook niet mijn webshop in de gaten te houden waar ook het komende jaar prachtige eigen werken te koop zullen komen te staan. Wie weet zit er iets voor jou tussen of weet je iemand die zoiets zoekt, ik zou zeggen: zegt het voort, zegt het voort.

Dan rest me nu alleen nog je veel leesplezier toe te wensen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*