Mijn eigen Gedichtenbundel

2 December, 2010
by Hetty


Met dit blogje ben ik een beetje aan de late kant, maar goed alles kwam op het laatste moment pas binnen dus dat werd nog ff doorwerken voor het 12m12p November Thema.

Het thema “Boeken” zag ik op het eerste gezicht niet zo. Ik ben nl. helemaal geen lezer dus dacht : dat wordt diep nadenken.
Uiteindelijk viel het allemaal reuze mee want hiermee kan ik nu doen wat ik al heel lang van plan was te doen, maar steeds vooruit schoof met de woorden: doe ik echt nog een keer.

Ik heb m’n verzameling gedichten bekeken en zag dat het er genoeg waren om een mooien bundel van te maken dus zo gezegd, zo gedaan. Via de site van de Hema heb ik een gedichtenbundel in elkaar geknutseld. Gisteren kreeg ik hem eindelijk binnen en hij is echt mooi geworden. Stiekem ben ik er wel een beetje trots op en heb me voorgenomen dit meer te doen.

Mooi projectje om straks een bundel te maken van mijn HSP gedichten denk ik,en dan eens bij Blurb zodat het een echt gebonden boekje is en ook beschikbaar komt voor anderen. (tip van Monique)

Op naar het volgende Thema.

One option for resolve many medical problems is a online. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

3 Comments

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*