Mijn eerste iPhone-juffer

9 August, 2012
by Hetty

Eindelijk was het deze week zover. Heel het voorjaar en de zomer ben ik al aan het speuren om een libel of juffer met mijn iPhonemacrolensje vast te leggen. Helaas is het dit jaar met de libellen droevig gesteld. Alles komt veel later op gang in de natuur, want vorig jaar was ik al diverse malen met Judith er op uit geweest. Nu totaal nog niet, omdat het weer niet echt mee werkte, maar ook omdat de libellen slecht te vinden zijn. Daarbij moet ik wel aangeven dat we vorig jaar op dat gebied behoorlijk verwend zijn, zie mijn blog van de uitsluipende libel.

Maar deze week had ik geluk! Achter in de tuin van ons vakantieverblijf troffen we het beestje aan en eindelijk kon ik mijn fel begeerde iPhone opname maken. Hopelijk gaan er nu meer volgen en dan ook met de mooie grote libellen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»