Middagje in de Biesbosch

19 April, 2010
by Hetty

Gistermiddag zijn Peter en ik er heerlijk even tussenuit geweest. Lekker de Biesbosch in …met camera natuurlijk!
Het was héérlijk voorjaar weer om zonder jas te lopen en overal zag je bloemen opengaan en kleine insekten op onderzoek uitgaan. Een nadeel van zo’n mooie dag is dat iedereen gelijk in de Biesbosch zit, je moet echt op zoek naar een rustige plek. Maar ook dat mag de pret niet drukken want de Biesbosch is groot genoeg toch?

Voor deze middag heb ik de Macrolens gekozen en eenmaal begonnen kreeg ik steeds meer plezier in het speuren naar de kleinste details.
Als eerste ging mijn aandacht uit naar de gewone Pinksterbloem. De bloem met z’n eenvoud en zacht paarse kleur (lila), je ziet ze veel en toch doen ze me iets.


Dan was er gelijk in het begin al een heerlijke grote groene kever die onze andacht trok. Ik moet zeggen dat ik nooit heb geweten dat die beestjes zó hard konden lopen dus het viel niet mee om deze kanjer er goed op te krijgen. De foto is ietwat te onscherp naar mijn zin maar ik wilde hem toch graag posten om zijn geweldige kleuren.

En ook kwam het bekende lieve heersbeestje met z’n opvallende rode kleur tussen het groen aan de beurt.


En dan nog een of ander insekt waar ik niet van weet wat het is. Het beestje ziet er apart uit door z’n lange snuit.

Om het af te maken nog enkele andere plaatjes en ach zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan maar alles op zijn tijd, en wie weet de volgende keer weer met de Macro op pad!

One option for solving numerous health problems is a on line. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Next Post
»