Logeren bij Emmy

2 June, 2012
by Hetty

Vorige week ben ik met de 2 jongste kids uit logeren geweest. Eigenlijk helemaal niets voor mij, want ik kan helemaal niet zonder m’n mannetje naast me slapen. Ik ben in ons trouwen ook nog nooit zonder hem weggeweest. Onze enkele herinneringen aan alleen slapen zijn ook niet de beste, en puur uit noodzaak geweest. Eén keer voor een cursus en één keer voor de TT omdat het anders te vroeg was in de ochtend.

Deze keer dus zomaar wel en nog vrijwillig ook. 😉 Onze oudste 2 moesten die week gewoon naar school, maar de jongste waren vrij. Tja en met een thuis werkende man en 2 dartelende koters om zich heen is natuurlijk niet alles als je het druk hebt. En omdat onze Anne Marie niet alleen graag ergens logeert was ons plan snel gemaakt en hebben we zusjelief verrast met een telefoontje om ons zelf uit te nodigen. Weliswaar voor 1 nachtje maar dat was voor moeders even lang genoeg. 😉 Zou ze (Anne Marie) het van d’r moeder hebben?

Donderdagochtend gingen we op pad. We hebben heel wat afgekletst èn heerlijk gewinkeld, want ja dat doe je als je boven de winkelstraat woont natuurlijk.

‘s Avonds kregen we het lumineuze idee om een nachtje buiten te slapen met z’n allen. Het was super lekker weer dus qua temperatuur kon dat heel goed. Dus na het avondeten hebben we de matrassen naar buiten gesleept en de nodige dekens. Toen het donkerder werd hebben we de matrassen in een kring gelegd en in het midden daarvan kaarsjes aangestoken, zo gezellig. Wie wilde gaan slapen kon gaan slapen en wie wilde lezen mocht blijven lezen. Martijn had als afsluiting van de dag een lied voorgelezen en dat bracht ons op het idee om de liederenbundel te pakken en daaruit te zingen. Zo hebben we heerlijk met z’n tweetjes nog een hele tijd gezongen, net zoals we dat vroeger ook graag deden.

logeren bij Emmy

Toen het eenmaal tijd was om ook onze oogjes te sluiten had ik totaal geen slaap. Ondanks dat het nacht was hoorde je van alles zoals klapperende deuren, pratende mensen en een alarm wat afging e.d. Toen ik om half 5 merkte dat Emma het toch wel koud kreeg en ik dus nog steeds niet geslapen had heb ik samen met haar binnen één van de overgebleven matrassen opgezocht en zijn we heerlijk dicht tegen elkaar aangekropen om daar nog een paar uurtjes lekker te slapen.

Vrijdagavond was het alweer gedaan met de pret en zijn we weer richting Werkendam afgereisd na een heerlijk bakje leut met een heleboel geteut. 😉 Al met al is het een logeerpartij geworden die we zeker nog een keer gaan herhalen!

De foto zijn niet de allerbeste kwaliteit maarja wat wil je ‘s nachts met de iPhone, het gaat om de sfeer te laten zien toch? Klik op de foto voor groot formaat.

logeren bij Emmy logeren bij Emmy logeren bij Emmy logeren bij Emmy
logeren bij Emmy logeren bij Emmy logeren bij Emmy logeren bij Emmy

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*