Libellen op de Grebbeberg

3 June, 2011
by Hetty

En hier is het beloofde postje over het libellenwalhalla. We gingen naar de Grebbeberg om de loopgraven te bekijken (daarvan hopelijk morgen een post)

Zo kwamen we op een open stuk langs de rand van een maisveld en toen was ik even vergeten dat we naar de loopgraven zochten. De één na de andere libel vloog voor mijn neus. Ja en dan met een camera om je nek zeggen: “oké ander keertje?”, dat gaat niet hè! Gelukkig vonden Peter en de kids het niet erg, ze vonden dat ik lekker even m’n gang moest gaan en dat hoefden ze geen 2 keer te zeggen. Het was erg warm maar ondanks dat gingen ze soms toch een tijdje voor me zitten dus ik heb heerlijk m’n hart op kunnen halen.

Het zijn vrij veel dezelde poses deze keer maar toch vind ik ze de moeite waard om te posten.

libel-grebbeberg libel-grebbeberg libel-grebbeberg libel-grebbeberg
libel-grebbeberg libel-grebbeberg libel-grebbeberg libel-grebbeberg
libel-grebbeberg libel-grebbeberg libel-grebbeberg libel-grebbeberg

How counterfeit remedies end up in our public health system

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*