Kijken doet je zien!

11 May, 2012
by Hetty

Al een tijdje gaf Leo aan dat hij foto’s (en dan wel HDR) van de watertank wilde maken die hij altijd langs de weg zag staan onderweg naar ons. Tja dan worden je ogen vanzelf getrokken naar zo’n tank en komen de ideëen vanzelf omhoog. Zo maar op een keer terug van een heerlijk tochtje in de Biesbosch hebben we (Peter en Ik) de auto aan de kant gezet en foto’s gemaakt. Ik wilde dat natuurlijk de HDR proberen met mijn iPhone (foto 1) waar ik er al zoveel mee heb gemaakt. En ja eigenwijs blijf ik toch wel, want wat Peter de cursisten leert in de workshops wil ik natuurlijk nadoen met dat kleine witte pareltje van mij 😉

Vervolgens zijn we de week daarop samen met Leo terug geweest en heeft Leo een schitterende HDR gemaakt zoals te zien is op zijn dagelijkse blip. Zelf ben ik met Istagram bezig geweest en ben er wel tevreden over. zo zie je maar dat een simpele tank langs de weg toch ook heel leuk kan zijn. En vergeet niet door te blijven kijken en zoeken ga je dingen vanzelf zien, kijken doet je zien!

watertank

watertank watertank watertank watertank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«