iPhonografie ochtenden gaan van start

14 December, 2012
by Hetty

Eindelijk is het dan zover. Het oude jaar duurt nog een paar weken en dan begint een nieuw jaar met frisse start en nieuwe dingen. Een van die nieuwe dingen voor mij is mijn eigen inbreng binnen Moor Fotografie in de vorm van workshops. Geen workshops met grote camera’s en toeters en bellen, nee, met de SMARTPHONE.

Voor mensen die een iPhone of andere soort smartphone hebben en graag meer uit dat ding willen halen dan alleen bellen/whatsappen oid. De smartphone van de laatste jaren heeft een steeds betere functie voor fotograferen met allerlei mogelijkheden om ze ook nog eens te bewerken. Maar niet iedereen weet er direct raad mee. Ook voor dit kleine ‘fototoestel’ geldt fotograferen doe je door te kijken. Een uitgebloeide roos of een eenvoudig accessoire wat je op je dressoir hebt staan kan al voor zoveel inspiratie zorgen.

Door middel van kleinschalige workshops wil ik je allerlei tips en trucs te leren om met zo weinig mogelijk dingen de mooiste platen te maken. Het leren zien dat je met simpele dingen die je in huis hebt staan toch heel wat kunt doen. Meer dan je vaak erg in hebt. Ook kun je op deze manier als je wilt kennis maken met o.a. de macrolens voor de smartphone. Onder het genot van een kopje koffie of thee met, kun je met andere iPhonografie liefhebbers kennismaken en ervaringen delen.

De eerste iPhonografie-ochtend gaat in januari 2013 van start, ik heb er zin in, jij ook? Via de onderstaande link kun je o.a. de data bekijken en je aanmelden.

Wil je meer uit je iPhone/smartphone halen maar weet je niet goed hoe te beginnen? meld je aan via www.moorfotografie.nl.

Voor eventuele verdere vragen over het hoe wat en waar kun je je richten tot info@tempramentje.nl

iPhonografieochtend iPhonografieochtend iPhonografieochtend
iPhonografieochtend iPhonografieochtend iPhonografieochtend
iPhonografieochtend iPhonografieochtend iPhonografieochtend

2 Comments

  • Debbie says:

    Wat een leuk idee… Vind het ook leuk foto,s maken met mijn iphone en lensjes erop.

  • Hetty says:

    Dank je Debbie, ja ik heb zoveel ideeen en wil het graag kunnen delen met anderen vandaar ook deze stap. Het is ook wel een beetje eng hoor maargoed alle begin kost (gezonde) spanning. Voor jou is helaas de afstand een lastige hè, was anders leuk geweest om je zo ook eens irl te leren kennen, maar wie weet ooit. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*