Heerlijk spelen met Pluis

10 November, 2010
by Hetty

Onze zoon heeft laatst voor ons heel lief een paar rietsigaren (Lisdodden) geplukt voor op de vaas. Volgens Peter zijn ze beschermd maar goed, geplukt is geplukt dus ze gingen op de vaas. Ze hebben een tijdje op de tafel gestaan maarja wat wil je met 4 kids die door het huis heen vliegen en er dus geregeld tegenaan komen?… Je raad het al…pluis.

Vanmiddag brachten de 2 overgebleven sigaren me op een leuk idee. Nog niet zo lang geleden moest ik om Peter zijn experimentavondjes met Peter Biesheuvel best lachen maar ook hier zie je waar je mee omgaat word je mee besmet 😉
Een van de 2 was ook al gaan pluizen dus heb ik heerlijk met pluis zitten spelen, je veegt er even voorzichtig overheen en het pluis komt met een sierlijke boog los, ja dat vraagt om een camera natuurlijk. Een zwarte plaat als achtergrond en een burolampje erbij, camera op statief en schieten maar. Af en toe het riet verder lostikken en je had weer een andere compositie. Hield ik de lamp er heel dicht bovenop dan ging het vanzelf aan de wandel.

Wat kun je als grote mensen toch zoet zijn met een simpele rietsigaar zeg!
(foto van de opstelling staat helemaal onderaan)

One option for solving many health problems is a online. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

2 Comments

 • Henry says:

  Hee Hetty,

  Gaaf zeg!
  Die zwart-wit, blauwe en die foto daaronder vind ik geweldig! Gaaf gedaan!

  Henry van den Hul

 • Leo Janssen says:

  Eenvoud – tenminste dat is toch wel de strekking van je inleidend verhaal – is dan toch maar kenmerk van het ware! Ik viel ook op de monochrome uitvoering van foto 3 en foto 4. Maar in de serie neemt foto 6 ook een prominente plaats in. Vind ik heel spannend: dat geordende midden (alsof het een dierenlijfje is) met die warrige pluizigheid er omheen.

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*