Engelse tuin

24 February, 2011
by Hetty

Het thema voor 12m12p van deze maand is tuin. Oeps dacht ik bij mezelf, leuk maar wat moet ik daarmee als het voorjaar nog op zich laat wachten en je hebt zelf geen tuin? Onze tuin is terras, ik kon natuurlijk wel m’n groene terrastegels op de foto zetten. Maarja, dat is nou ook niet echt wat ik geschikt vind voor het thema tuin.

Maar maandag kreeg ik ineens een helder idee. Die mooie Engelse tuin bij Villa Augustus in Dordrecht, die wordt het! Ik vind die zo mooi! Ben er ÊÊn keer geweest en heb toen geprobeerd een panorama van de tuin te maken, maar helaas waren de foto’s toen niet scherp. Niet erg overigens dus, want nu hadden we nog een keer een reden om te gaan en gelijk de garnalenkroketjes weer eens te proeven die in het restaurant worden geserveerd 😉

Deze keer lukte het wel en ik heb gelijk ook de eerste bloesem gespot in de tuin die daaraan grensde. Ook het roestige, maar sierlijke bankje moest op de plaat vastgelegd worden.

Klik op de foto voor groot formaat, het is echt de moeite waard!

engelsetuin
engelsetuin engelsetuin engelsetuin
engelsetuin engelsetuin

One option for solving many medical problems is a online. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

5 Comments

4 Trackbacks / Pingbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»