Engelse Tuin in HDR

10 March, 2011
by Hetty

Aangezien het heerlijk warme voorjaar nog even op zich laat wachten en we na de koude fotografie-ochtend besloten hebben niet voor 1 april er zo vroeg meer op uit te gaan, heb ik wat in m’n archief zitten neuzen.

Nog niet zo lang geleden heb ik een blog over de Engels Tuin in Dordt gemaakt met daarbij een panorama van die prachtige tuin en later eentje met een foto van de muur die me zo intrigeerde.

Nu zie ik Peter vaak met HDR bezig en hier werkt dus ook weer: waar je mee omgaat word je mee besmet. 😉 Ik dacht dat wil ik ook wel eens proberen. Dus ga je zoeken naar een foto die daar geschikt voor kan zijn en zo kom ik dus bij deze foto uit. Ik heb in Lightroom met behulp van Photomatix deze HDR gemaakt en ik vind ‘m zelf wel geslaagd.

How counterfeit remedies end up in our public health system

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»