Eindelijk mijn eigen Webshop

29 July, 2011
by Hetty

Volgende week is het dan eindelijk zover. Mijn eigen webshop gaat van start, en wel op Maandag 1 augustus. Lang heb ik er over nagedacht en maar niet gedurfd omdat het toch een flinke stap buiten mijn comfortzone is. Maar na diverse reactie’s van mensen die me aanmoedigden om mijn werk op canvas aan te bieden en iets met mijn gedichten te doen, durf ik nu eindelijk de stap te zetten naar mijn eigen Webshop.

Het is de bedoeling om via deze shop ons (mij en Peter) eigen werk aan te bieden op canvas of poster. Ook hoop ik in de toekomst via mijn webshop iets te doen met mijn gedichten. Het hoe en wat daarover is nog niet helemaal duidelijk maar dat het komt is zeker.

Ik zou zeggen, hou de site in de gaten en kom vanaf volgende week heerlijk snuffelen in de kersverse webshop van Tempramentje’s Creaties.

How counterfeit remedies end up in our public health system

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»