Een Schitterende Oktober Avond

4 October, 2011
by Hetty

Gisteravond ben ik gewapend met camera statief en iPhone naar de rivier geweest. Het was zulk zacht weer en ik had sterk de behoefte om even alleen te zijn, En waar lukt dat beter dan langs de rivier, luisterend naar het kabbelende water en de zachte wind die heerlijk met je haren speelt. Het is Oktober maar de temperatuur is ongekend zacht.

Ik zou bijna vergeten foto’s te maken maar toch is me dat gelukt. Deze keer laat ik 2 foto’s zien die ik met mijn iPhone heb gemaakt en de andere foto’s hoop ik eerstdaags bij Moor Fotografie in een blogje te zetten.

What are the recent and forecasted trends in prescription drug

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»