De Vergeten Foto

18 June, 2011
by Hetty

Ken je dat? Foto’s die vergeten worden? Veel foto’s heb ik al gemaakt en er komen er nog steeds meer bij. Ik probeer ze altijd zo veel mogelijk direct uit te zoeken en de slechte meteen weg te gooien. Maar helemaal lukt het nooit, want je hebt er niet altijd gelijk zin in en tijd voor.

Dan heb je nog de foto’s die tussenin vallen. Die je niet weg wilt gooien omdat ze toch wel mooi zijn of omdat je er nog wat moois van kan maken. Je kunt er niet gelijk wat mee maar dat komt later dan nog wel. Dat worden vaak de vergeten foto’s. Je wilt wel maar er komt niet van. Als je later zo eens door je foto’s heen bladert kom je ze weer tegen en dan zeg je: joh had ik die ook nog, ‘k heb er nog niets mee gedaan en hij is eigenlijk best heel mooi.

Zo’n foto kwam ik vanmorgen tegen en daarom wil ik deze met jullie delen. Klik op de foto voor groot formaat.

De vergeten foto

How counterfeit remedies end up in our public health system

2 Comments

  • Ron ter Burg says:

    Leuke blog! Ik denk dat iedereen wel een flink aantal vergeten foto’s heeft. Regenachtige dagen zoals deze zijn ideaal om eens door de foto’s op je computer te bladeren. Soms wordt je verrast door prachtige foto’s die je uit het oog bent verloren zoals die van jou..

    Mvg,

    Ron ter Burg

  • Hetty says:

    Dank je Ron ja zo zullen er veel foto’s vergeten worden die echt wel de moeite waard zijn. Ik hoop er geregeld zo één te posten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»