Creatief met Kralen

13 September, 2011
by Hetty

Vorige week was ons Anne Marie jarig en ze wilde heel graag een ketting of armband op haar verjaardag. Nu is het heel lastig om iets te zoeken wat een ander leuk vind zonder dat die erbij is, maar gelukkig wist ze zelf dingen aan te wijzen in de winkel welke ze leuk vond. Maarja de armbandjes die ze aanwees waren veelal te groot voor haar. Enkele setjes die ik tegen kwam in de winkel, waren mooi maar nèt niet wat ik zocht voor haar.

Dus heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ben naar de kralenwinkel Toermalijn gegaan in ons eigen dorp, en daar lag me toch een keus aan kralen! Na eerst wat rondgesnuffeld te hebben, had ik mijn keus toch vrij snel gemaakt om een mooie parelketting te maken afgewisseld met een heel klein roze kraaltje die ik thuis nog had. Een heuse sluiting aan het kettinkje en in het midden een hartje maakt het helemaal af. Ook aan de armband, die met doorzichtig elastiek gemaakt is moet een hartje hebben dan natuurlijk.

Toen ik thuis bezig was kreeg ik zo de smaak te pakken dat ik de volgende dag alweer bij de kralenwinkel stond om van de overgebleven pareltjes nog een paar leuke oorbellen te maken, ook met een hartje eraan.

Zo ontdekte ik een creatieve kant van mezelf die ik nog niet eerder had gezien. Het deed me goed om zo een mooi kado voor ons Anne Marie te maken. En ik ben net zo wijs met het resultaat als Anne Marie is.

ketting armband oorbellen Anne Marie ketting armband oorbellen Anne Marie ketting armband oorbellen Anne Marie ketting armband oorbellen Anne Marie

How counterfeit remedies end up in our public health system

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«