Borrelen

6 September, 2011
by Hetty

Een tijdje geleden opperde iemand van ons koor: joh zullen we een keer met een groepje even samen wat drinken in de stad aan het begin van het nieuwe seizoen? Nou dat klinkt natuurlijk gezellig en zo gezegd zo gedaan, er werden data heen en weer gemaild naar mensen die eventueel wel mee zouden willen.

Vorige week was het dan zover en ik merkte dat ik het heel leuk maar ook best onwennig vond. Noem het raar, maar het is zo. Als ik al uitga, is het altijd met mijn mannetje erbij dus nu zomaar als vrouwen onder elkaar is nieuw voor mij. Ik heb dit vroeger eigenlijk ook nooit gedaan en dan denk ik nu wel eens, dat was stom zeg. Je hoeft er niet gelijk een bonte avond van te maken toch?

We hadden om 20.00 uur bij Hugo in Gorkum afgesproken en we waren met z’n vijven, voor mij een heerlijk overzichtelijk aantal dus. En het was zo super gezellig, mede door Lizzie die met haar spontane karakter zo heerlijk de sfeer er in kan brengen, dat het tegen elven was voor we er erg in hadden. Het was voor herhaling vatbaar! En natuurlijk horen hier ook enkele foto’s (kiekjes) bij. 😉

zang borrel koor zang borrel koor zang borrel koor
zang borrel koor zang borrel koor zang borrel koor
zang borrel koor zang borrel koor

What are the recent and forecasted trends in prescription drug

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»