6 jaar Moor Fotografie

14 October, 2016
by Hetty

6 jaar Moor Fotografie
Afgelopen week bestond ons bedrijf alweer 6 jaar. Geen jubileumgetal maar toch een mijlpaal voor onszelf. Jaren die niet altijd makkelijk zijn geweest. Sowieso in deze tijd van recessie is het niet makkelijk om je hoofd boven water te houden. Daarbij komt dat we het nodige voor onze kiezen hebben gehad waardoor het best moeilijk was om door te zetten.

Een onzekere toekomst tegemoet, en toch weten dat we deze weg in moesten slaan. Er zijn er die ons gesteund hebben door dik en dun, waar we heel dankbaar voor zijn. Maar ook het onbegrip over onze keuzes heeft ook best de nodige twijfel met zich meegebracht, onbegrip die we heel goed begrijpen maar waar we niets mee konden omdat ons deze weg gewezen werd. Onbegrip, juist ook (en eigenlijk het meest) die onuitgesproken bleef maar wel gevoeld werd.

Toch was er al die tijd één leidraad waar we ons aan vast probeerden te houden, en dat doen we nog steeds. Een weg die niet makkelijk was en is maar waar we wel hoop en vertrouwen door mogen hebben dat het goed is wat we doen ondanks de obstakels.

Één iemand was er al die tijd die dat begreep, dat was mijn moeder. Helaas moesten we in mei zeer onverwachts afscheid van haar nemen, zij is er niet meer. Het is niet zo dat wij wekelijks hele gesprekken met haar hadden over het reilen en zeilen van ons bedrijf, maar zij begreep als geen ander hoe wij hier in stonden. Zij wist waarom wij bepaalde keuzes maakten en hoe zwaar dat vaak was. Ook wist zij van de wonderlijke leiding van de Heere die we hierin mochten ervaren.
Haar steun en begrip zullen we in de toekomst moeten missen maar in ons hart blijft ze bestaan, blijft ze onze steun en toeverlaat. Zij heeft ons geleerd op Wie we mogen blijven vertrouwen, ook in deze dingen.
Zij heeft dat ook in haar eigen leven laten zien. Dat vaste vertrouwen dat wat eens beloofd is vast staat, hoe het ook zal gaan.

Waar de weg ons ook heen leidt, God is onze wolkkolom en onze vuurkolom. Hij geeft ons manna, nooit teveel, maar ook nooit te weinig.

Processed with MOLDIV

3 Comments

 • Gera Nieland says:

  Het lied luidt niet voor niets “Wat de toekomst brengen moge”.
  Ik vind het knap hoe jullie het hebben gedaan al die jaren, ondanks alle tegenslagen (heb ook de verwijzende blog gelezen).
  Geweldig hoe jullie in zo’n korte tijd dit aan hebben gedurfd en gedaan!

  Wens jullie allebei heel veel succes.
  Ben zelf enorm blij met alle steun 🙂
  Dank jullie!!!

 • Nel Posthumus says:

  Knap zoals jullie in het leven staan.Als je,je hart volgt kan het alleen maar goed zijn ook al zijn er obstakels op de weg . Via deze weg wil ik jullie al het succes toewensen die jullie nodig hebben.Maar met jullie motto “samen zijn we sterk “komen jullie waar je wezen wilt,,ook al heeft de weg veel onverwachtse bochten .Nel

 • Hetty says:

  Dank je Gera en Nel! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*